Parkettgulv Eik 1-stav Rustik Barlinek

naturoljet , fasede kanter, 5Gs, 2,77m2
Artikkelnummer: 650516
Vekt: 23.7
Naturoljet plankegulv i en varm beige nyanse.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
1409   kr /stk
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Rustik Barlinek
Varmt og eksklusivt naturoljet parkettgulv i tresorten eik. Gulvet har en lett børstet overflate som sammen med den oljete overflaten fremhever den naturlige ådringen i hvert gulvbord, i tillegg til å gi det en naturlig struktur og kan derfor oppleves som litt varmere å gå på. Kantene på alle gulvbordene har også en lett faset kant og forsterker følelsen av et ekte og massivt tregulv.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ødelagte og sparklede kvister i ulike størrelser kan forekomme. Yteved kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Vedlikehold

Oljet gulv krever vedlikehold for å beholde finishen. Bruk gulvsåpe til rengjøring og for å tette porene i treverket for å hindre at smuss og væske trenger inn. Du kan rengjøre med gulvsåpe 1-2 ganger i uka. Bruk trerens til grunnrengjøring før det legges på et nytt lag med olje, eller for at det skal få en ny, matt følelse som frisker opp gulvet. Denne prosessen gjentas annenhvert år, eller når du selv synes at det er på tide. Desto mer slitasje og trafikk gulvet utsettes for, desto oftere må behandlingen gjennomføres. Et gulv i stue med normal trafikk og slitasje bør oljes annenhvert år.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Slitelag og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE1-OX2-XXZ-D14180-U
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses