Parkettgulv Eik 1-stav Rustikk Barlinek

Mattlakkert, børstet, faset, 5Gc, 14 mm, 2,77 m2/pakke
Artikkelnummer: 650503
Vekt: 23.7
Lyst plankegulv i eik med vakre markerte sporinger i hvert gulvbord.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
489   kr /stk
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Rustikk Barlinek
Lyst plankegulv i eik med vakre markerte sporinger i hvert gulvbord. Den børstede og lakkerte flaten på gulvet i kombinasjon med det harde treslaget, skaper et gulv som står i mot hverdagens slitasje. Den børstede flaten gir bordene en lett naturlig struktur og oppleves derfor som litt varmere å gå på.

Sortering

Svært rustikt gulv med varierende ådring og levende utseende med naturlige og livlige fargenyanser. Ødelagte og sparklede kvister i ulike størrelser kan forekomme ( t.o.m. store, sparklede kvister). Yteved kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Tabertest med fallende sand)
Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE1-L05-XXZ-D14180-U
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses