Parkettgulv Eik 1-stav Rustikk Barlinek

Oljet, børstet, faset 14 mm, 2,77 m2/pakke
Artikkelnummer: 650506
Vekt: 23.7
Eksklusiv oljet eikeparkett med børstet flate og fasede kanter.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
1354   kr /stk
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Rustikk Barlinek
Eksklusiv oljet eikeparkett med børstet flate og fasede kanter. Oljen gjør at treet beholder sitt naturlige og unike uttrykk, samt at det gir en antistatisk flate som oppleves varm. Den børstede falten på gulvbordene gir en lett naturlig struktur og oppleves derfor som varmere å gå på. Børstede gulv er trendy og passer godt i eldre leiligheter og hus på grunn av sitt rustikke uttrykk.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ødelagte og sparklede kvister i ulike størrelser kan forekomme. Yteved kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Vedlikehold

Oljede gulv krever vedlikehold for å bevare sin finish. Gulvsåpe brukes til rengjøring av gulvets flate, men metter også treets porer, noe som forhindrer at smuss og væsker trenger inn. Gulvsåpe kan du bruke 1-2 ganger i uken. Trerens brukes for grovrengjøring før det er tid for en ny omgang med olje eller fordi du ønsker at gulvet skal få et ny matt uttrykk som frisker opp rommet igjen. Denne prosessen behøver kun å foretas hvert annet år, eller når du mener det er behov. Desto mer utsatt gulvet er for slitasje og trafikk, desto oftere behøves behandling. Et stuegulv med normal trafikk og slitasje trenger ikke oljes mer enn annethvert år.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Slitasjelag og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-OLE-XXZ-D14180-U
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Oljet
Gulvsystem 5Gc
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses