Parkettgulv Eik 3-stav 10mm Barlinek

mattlakert, click, 2,09m2, 1092mm
Artikkelnummer: 650532
Vekt: 12.4
Klassisk eikeparkett i en varm og behagelig tone.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
0 00 kr /stk
stk
= 2,09 m2
Parkettgulv Eik 3-stav 10mm Barlinek
Klassisk eikeparkett i en varm og behagelig tone. Eik er det perfekte gulvmaterialet takket være sin struktur og harde overflate. Eik og ask er de mest slitesterke tresortene, og beskyttes mot daglig slitasje av en lakkert overflate. Gulvet er et 3-stavgulv der hvert bord har tre staver i bredden. Overflaten på slitelaget er 2,5 mm og gulvet kan derfor bare slipes én eller to ganger. Monteringen er så enkel å utføre at selv den gladeste amatøren klarer dette. Se våre instruksjonsfilmer for å få optimalt resultat.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem Click
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Barlinek