Parkettgulv Eik 3-stav Amazon Molti 14mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Lakkert, 3,18m2/pkt
ART.NR: 134201
Amazon Molti er en vakker og holdbar eikeparkett i 3 staver som er overflatebehandlet med en svært slitesterk lakk
Vis mer
Fra
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Parkettgulv Eik 3-stav Amazon Molti 14mm Barlinek

Sortering

Amazon Molti er en vakker og holdbar eikeparkett i 3 staver som er overflatebehandlet med en svært slitesterk lakk. Gulvet er et klassisk 3-stavsgulv der hvert bord har tre staver i bredden, noe som gir et levende utseende. Gulvet har sorterte planker med varierende åremønstre og små fargenyanser. Enkelte mellomstore, sunne kvister samt små, sparklede kvister kan forekomme.

Moderne klikksystemer

Alle gulv fra Barlinek er utstyrt med et moderne låsesystem for å gjøre leggingen av parkettgulvet så smidig som mulig. Alle gulvene har det samme klikksystemet på langsiden av planken. Dette kalles for Barclick, noe som innebærer en rask og enkel legging av treplankene. Gulvet kan brukes så snart leggingen er ferdig, og systemet gir sterke og holdbare skjøter mellom bordene. Det går dessuten an å montere gulvet flytende, dvs. helt uten lim. Gulvet kan også monteres over varmekabler uten problemer, men da må du huske et egnet gulvunderlag!
På kortsiden av treplanken brukes et annet klikksystem, Barlock 5Gc. Dette systemet gir 25 % raskere leggingstid enn ved bruk av andre klikksystemer og holder også risikoen for skader ved montering eller demontering på et minimum. Klikksystemet 5C er utviklet av det svenske selskapet Välinge og medfører at man ikke trenger noe gulvleggingssett. Glem likevel ikke egnede leggeverktøy – for eksempel sag, kile og slagkloss.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene i hele boligen.

Lakk og sliping

Slitesjiktets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 7000 runder (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitesjiktet kan slipes 1–2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagperson. Husk at gulvet ikke er gjennomlakkert.
Vis mer
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE3-LIN-XXX-D14207-S
Varemerke Barlinek