Parkettgulv Eik 3-stav Family Barlinek

mattlakkert, 5Gs, 3,18m2
Artikkelnummer: 650520
Vekt: 26.1
Et klassisk mattlakkert parkettgulv i den harde og slitesterke tresorten eik.
Velg butikk for å se lagerstatus
Ikke tilgjengelig online
Sendes innen
3-4 uker
309 00 kr /stk
stk
= 3,18 m2
Parkettgulv Eik 3-stav Family Barlinek
Et lettstelt og klassisk mattlakkert parkettgulv i den harde og slitesterke tresorten eik. 3-stavgulv er et enkelt og stilsikkert valg når du skal velge parkettgulv. Den myke lysebrune fargen med ulike fargenyanser på stavene gir rommet liv og harmoni. Dette gulvet har også en mattlakkert overflate som forsterker den allerede eksklusive følelsen.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme.

Raskere og enklere med 5Gc

5Gc er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk.
Raske fakta
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Barlinek