Parkettgulv Eik Gold 3-stav

14mm, 5Gs, 3,18m2/pkt - utgående
Artikkelnummer: 13443
Vekt: 26.2
Klassisk og rimelig eikeparkett i en varm og gylden nyanse. Den lakkerte overflaten, kombinert med eikens harde konstruksjon, gir et holdbart og slitesterkt gulv i alle husets rom.
Velg butikk for å se lagerstatus
Tilgjengelig online
Sendes innen
2-5 hverdager
Fra
632   kr /stk
stk
Parkettgulv Eik Gold 3-stav
Klassisk eikeparkett i en varm og behagelig gulltone. Eik er det perfekte gulvmaterialet takket være sin struktur og harde overflate. Eik og ask er de mest slitesterke tresortene, og beskyttes mot daglig slitasje av en lakkert overflate. Gulvet er et 3-stavgulv der hvert bord har tre staver i bredden. Monteringen er så enkel å utføre at selv den gladeste amatøren klarer dette. Se våre instruksjonsfilmer for å få optimalt resultat.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy. 

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK8-DBE3-LAK-GOX-D14180-T
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Lakket
Gulvsystem 5Gs
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses