Parkettgulv Eik planke white wash Barlinek

Parkettgulv, børstet, mattlakkert, 14mm, klikk, 2,77m2/pkt
Artikkelnummer: 65004
Vekt: 24
Eksklusivt plankegulv i eik med børstet, mattlakkert overflate i en hvitvasket nyanse.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
459 00 kr /stk
stk
= 2,77 m2
Parkettgulv Eik planke white wash Barlinek
Børstet mattlakkert eikeparkett i en hvitvasket nyanse med en hard og slitesterk overflate. Plankegulv gir et eksklusivt uttrykk og en harmonisk følelse i ethvert rom. Den børstede overflaten gir gulvbordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Børstede gulv er trendy og passer godt i eldre leiligheter og hus med rustikt uttrykk.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy. 

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Lakket
Gulvsystem 5Gc
Refleksjonsevne 0.5
Varemerke Barlinek