Parkettgulv Eik Select 3-stav

Parkett 14mm, 5Gs, 3,18m2/pk UTGÅENDE
Artikkelnummer: 13409
Vekt: 26
Tradisjonelt parkettgulv i mattlakkert 3-stav eik. Et fint og eksklusivt gulv av utvalgt materiale med små fargenyanser og jevne stavlengder.
Velg butikk for å se lagerstatus
Tilgjengelig online
Sendes innen
2-5 hverdager
Fra
632   kr /stk
stk
Parkettgulv Eik Select 3-stav
Et vakkert og eksklusivt parkettgulv i den klassiske 3-stav eik utførelsen. Gulvet er mattlakkert med en flott finish og er behagelig å gå på, samtidig som det beholder lakkens slitesterke overflate.

Sortering

Select er et gulv med en mer homogen sortering enn andre gulv, noe som gjør at gulvet har sorterte staver der fargene og stavene på gulvbordene har lignende nyanser og størrelse. Enkelte staver kan inneholde mellomstore, ødelagte kvister samt små, sparklede kvister.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Lakk og sliping

Gulvet er bygget opp av flere lag UV-herdet lakk som gjør parkettgulvet lettstelt, og beskytter mot smuss og riper.
Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BG1-DBE3-L05-XXX-D14207-S
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gs
Varemerke Barlinek