Parkettgulv Excite 1-stav Barlinek

eik, brun naturoljet, børstet, 2sidor fasede kanter, 14mm, 3,18m2/paket
Artikkelnummer: 650550
Vekt: 26.12
Et flott, rustikt plankegulv av eikeparkett som er behandlet med brun naturolje. Med varierende ådring og naturlige farger og fargenyanser får du et levende inntrykk. Dette gulvet er for deg som vil skape en varm og koselig følelse.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
1936   kr /stk
stk
Parkettgulv Excite 1-stav Barlinek
Et vakkert parkettgulv i varme nyanser som gir rommet en koselig følelse. Gulvet er overflatebehandlet med naturolje i en lysebrun nyanse, og har fasinger langs langsidene for å skape mer dybde i rommet. Den børstede overflaten gir gulvbordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på.

Sortering

Et gulv med rustikk følelse: varierende ådring og levende utseende med eikens naturlige, livlige farger og fargenyanser. Gulvet har varierende naturlige treegenskaper samt sparklede sprekker og større kvister. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Vedlikehold

Oljet gulv krever vedlikehold for å beholde finishen. Bruk gulvsåpe til rengjøring og for å tette porene i treverket for å hindre at smuss og væske trenger inn. Du kan rengjøre med gulvsåpe 1-2 ganger i uka. Bruk trerens til grunnrengjøring før det legges på et nytt lag med olje, eller for at det skal få en ny, matt følelse som frisker opp gulvet. Denne prosessen gjentas annenhvert år, eller når du selv synes at det er på tide. Desto mer slitasje og trafikk gulvet utsettes for, desto oftere må behandlingen gjennomføres. Et gulv i stue med normal trafikk og slitasje bør oljes annenhvert år.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Overflatelag og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-OX2-PWC-D14207-I
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Oljet
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses