Parkettgulv Harmony 1-stav Barlinek

eik, hvit, naturoljet, børstet, 2sidor fasede kanter, 14mm, 3,18m2/paket
Artikkelnummer: 650548
Vekt: 26.1
Et hvitoljet plankegulv av eikeparkett med varierende ådring. Passer deg som vil ha lys og rom, men allikevel et levende utseende med naturlige fargeskiftninger. Gulvet er av høy kvalitet med hele 30 års garanti.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
1936   kr /stk
stk
Parkettgulv Harmony 1-stav Barlinek
En eksklusiv eikeparkett med naturolje med perlehvit nyanse som gir rommet et lyst og behagelig uttrykk. Gulvbordene i bordformat har fasede langsider, noe som gir rommet dybde. Den børstede overflaten har en lett og naturlig struktur som gir gulvet et eksklusivt utseende. Gulvet er et klikkgulv der gulvbordene enkelt klikkes på plass og gir et eksklusivt resultat.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Yteved er tillatt langs kantene. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Vedlikehold

Oljet gulv krever vedlikehold for å beholde finishen. Bruk gulvsåpe til rengjøring og for å tette porene i treverket for å hindre at smuss og væske trenger inn. Du kan rengjøre med gulvsåpe 1-2 ganger i uka. Bruk trerens til grunnrengjøring før det legges på et nytt lag med olje, eller for at det skal få en ny, matt følelse som frisker opp gulvet. Denne prosessen gjentas annenhvert år, eller når du selv synes at det er på tide. Desto mer slitasje og trafikk gulvet utsettes for, desto oftere må behandlingen gjennomføres. Et gulv i stue med normal trafikk og slitasje bør oljes annenhvert år.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Overflatelag og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-OX2-B3C-D14207-F
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Oljet
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses