Parkettgulv Intense 1-stav Barlinek

eik, mattlackad, børstet, 2sidor fasede kanter, 14mm, 3,18m2/paket
Artikkelnummer: 650545
Vekt: 26.7
Et rustikt mattlakkert klikkgulv som med eikens varierende ådring gir et levende utseende med naturlige farger og fargenyanser. Med brede bord og fasede kanter passer dette gulvet like godt både i et gammelt kjøkken som i en koselig stue.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
6-8 uker
1936   kr /stk
stk
Parkettgulv Intense 1-stav Barlinek
Et mattlakkert parkettgulv med rustikk følelse. Passer deg som vil ha et levende gulv som gir rommet en følelse av liv og natur. Et mattlakkert gulv er flott og er behagelig å gå på samtidig som det beholder lakkens slitesterke overflate. Fasede langsider gir rommet dybde og den børstede overflaten fremhever treets struktur.

Sortering

Et gulv med rustikk følelse. Gulvet har varierende ådring og levende utseende med eikens naturlige og livlige fargenyanser. Varierende naturlige treegenskaper samt sparklede sprekker og større kvister. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-L05-XXC-D14207-I
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses