Parkettgulv Joy 1-stav Barlinek

eik, naturoljet, børstet, 2sidor fasede kanter, 14mm, 3,18m2/paket
Artikkelnummer: 650549
Vekt: 26.11
Et eikeparkettgulv behandlet med naturolje og er børstet for et naturlig utseende. Gulvet har varierende ådring som gir et levende utseende med livlige farger og fargenyanser. Et klikkgulv av høy kvalitet for deg som vil ha et plankegulv som holder lenge.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
Org. pris 1936   kr Du sparer 1418   kr Ekstrapris 517   kr /stk
stk
Parkettgulv Joy 1-stav Barlinek
Et eksklusivt og vakkert parkettgulv i eik som er behandlet med naturolje. Gulvbordene har fasede kanter langs langsidene for å skape mer dybde i rommet. Gulvbordene har børstet overflate som gir en naturlig struktur og oppleves behageligere å gå på. Et gulv som gir rommet en naturlig og varm følelse som varer i mange år.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige og livlige fargenyanser. Større ødelagte og sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Vedlikehold

Oljet gulv krever vedlikehold for å beholde finishen. Bruk gulvsåpe til rengjøring og for å tette porene i treverket for å hindre at smuss og væske trenger inn. Du kan rengjøre med gulvsåpe 1-2 ganger i uka. Bruk trerens til grunnrengjøring før det legges på et nytt lag med olje, eller for at det skal få en ny, matt følelse som frisker opp gulvet. Denne prosessen gjentas annenhvert år, eller når du selv synes at det er på tide. Desto mer slitasje og trafikk gulvet utsettes for, desto oftere må behandlingen gjennomføres. Et gulv i stue med normal trafikk og slitasje bør oljes annenhvert år.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Overflatelag og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-OX2-XXC-D14207-V
Nyanse Halvmørk
Overflatebehandlet Oljet
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei