Parkettgulv Marzipan Muffin 3-stav Barlinek

eik, grålbeis, børstet, 5Gs14mm, 3,18m2/paket
Artikkelnummer: 650540
Vekt: 26.2
Grålakkert parkettgulv i slitesterk eik som gir et naturlig og koselig utseende.
Velg butikk for å se lagerstatus
Tilgjengelig online
Sendes innen
5-10 hverdager
0 00 kr /stk
stk
= 3,18 m2
Parkettgulv Marzipan Muffin 3-stav Barlinek
Grålakkert parkettgulv i slitesterk eik som gir et naturlig og koselig utseende. Unn deg en eksklusiv følelse, lyse gulv får også små rom til å føles større. Gulvbordene er produsert av tre i høy kvalitet med en finish som fokuserer på den naturlige skjønnheten i treverket.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige og livlige fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek