Parkettgulv Platinum 3-stav Barlinek

ask, gråbeis, børstet, 5Gs, 14mm, 3,18m2/paket
Artikkelnummer: 650542
Vekt: 26.4
Et klikkgolv i grålasert, mattlakkert askparkett. Parkettgulvet består av tre staver som gir deg et levende utseende. Den matte grå overflaten gir deg et dempet, men allikevel livfullt inntrykk.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
1078   kr /stk
stk
Parkettgulv Platinum 3-stav Barlinek
Platinum 3-stav er et moderne mattlakkert parkettgulv som er lasert i en fin grå nyanse. Bordene er laget av tresorten ask, en av de hardeste og mest slitesterke tresortene. Gulvet er et klassisk 3-stavgulv der alle bord har tre staver i bredden for å gi et levende utseende. Den børstede, mattlakkerte overflaten fremhever treets struktur og gjør den god å gå på, samtidig som lakken er bestandig mot daglig slitasje og gjør overflaten lettstelt.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige og livlige fargenyanser. Ulike stavlengder, ødelagte kvister samt mellomstore og små sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Raskere og enklere med 5GC

5GC er et låsesystem for klikkgulv fra svenske Välinge. Dette gjør at du kan legges gulvet opptil 25 % raskere uten spesialverktøy.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 650542
Spontet Nei
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei