Parkettgulv Eik 1-stav Sense 207mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Naturoljet, 3,18m2/pkt
Artikkelnummer: 650547
Vekt: 26.9
Et rustikt lamellparkettgulv i hvitlasert og børstet eik med et naturlig og levende utseende. Med faset kant og 20,7 cm bredde får du følelsen av et massivt plankegulv. Dette er et gulv som holder lenge.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
1936   kr /m2
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Sense 207mm Barlinek
Et børstet lamellparkettgulv i hvitoljet eik som gir en lys og fin overflate. Gulvbordene har fasede kanter og 20,7 cm bredde slik at du får følelsen av et massivt plankegulv. Den børstede overflaten gir gulvbordene en lett og naturlig struktur, og oppleves derfor som litt varmere å gå på. Gulvet er et klikkgulv der gulvbordene enkelt klikkes på plass og gir et flytende enhetlig gulv.

Sortering

Et gulv med rustikk følelse og varierende ådring. Gulvet har et levende utseende med eikens naturlige og livlige farger og fargenyanser. Varierende naturlige treegenskaper samt sparklede sprekker og større kvister. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Vedlikehold

Oljet gulv krever vedlikehold for å beholde finishen. Bruk gulvsåpe til rengjøring og for å tette porene i treverket for å hindre at smuss og væske trenger inn. Du kan rengjøre med gulvsåpe 1-2 ganger i uka. Bruk trerens til grunnrengjøring før det legges på et nytt lag med olje, eller for at det skal få en ny, matt følelse som frisker opp gulvet. Denne prosessen gjentas annenhvert år, eller når du selv synes at det er på tide. Desto mer slitasje og trafikk gulvet utsettes for, desto oftere må behandlingen gjennomføres. Et gulv i stue med normal trafikk og slitasje bør oljes annenhvert år.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Overflatelag og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-OX2-B2C-D14207-I
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Oljet
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei