Parkettgulv Tender 1-stav Barlinek

eik, hvit, naturoljet, børstet, 2sidor fasede kanter, 14mm, 3,18m2/paket
Artikkelnummer: 650546
Vekt: 26.8
Med hvit naturolje og eikebord med varierende ådring får du et levende utseende med dette hvitoljete eikeparkettgulvet. Hvis du er ute etter en naturlig trefølelse, men allikevel vil ha et lyst tregulv med brede og flotte bord, kan dette plankegulvet være et bra valg.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-4 uker
1936   kr /stk
stk
Parkettgulv Tender 1-stav Barlinek
Et eikeparkettgulv av høy kvalitet i bordformat og behandlet med hvit naturolje. Passer deg som vil ha et lyst tregulv med naturlige og levende nyanser. Den børstede overflaten fremhever trestrukturen i gulvbordene, og oppleves dermed som litt varmere å gå på. Fasinger langs langsidene gir rommet større dybde. Gulvet monteres raskt og enkelt med Barclick-systemet som gir et varig og eksklusivt resultat.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Større ødelagte og sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Vedlikehold

Oljet gulv krever vedlikehold for å beholde finishen. Bruk gulvsåpe til rengjøring og for å tette porene i treverket for å hindre at smuss og væske trenger inn. Du kan rengjøre med gulvsåpe 1-2 ganger i uka. Bruk trerens til grunnrengjøring før det legges på et nytt lag med olje, eller for at det skal få en ny, matt følelse som frisker opp gulvet. Denne prosessen gjentas annenhvert år, eller når du selv synes at det er på tide. Desto mer slitasje og trafikk gulvet utsettes for, desto oftere må behandlingen gjennomføres. Et gulv i stue med normal trafikk og slitasje bør oljes annenhvert år.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Overflatelag og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BK1-DBE1-OX2-B4C-D14207-V
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Oljet
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses