Parkettgulv Eik 1-stav Touch 207mm Barlinek

Klikkgulv 5Gc, Grålaserad, 3,18m2/pkt
Artikkelnummer: 650544
Vekt: 26.6
En grålasert, mattlakkert eikeparkett som legges enkelt med klikksystem. Dette grå parkettgulvet gir et elegant og dempet inntrykk med fasede bord med varierende ådring.
Tilgjengelig online
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
1936   kr /m2
stk
Parkettgulv Eik 1-stav Touch 207mm Barlinek
Et trendy, lyst eikeparkettgulv med askenyanse belagt med matt lakk. Synlige treådringer og fasede kanter gir rommet liv og dybde med et elegant inntrykk. Den børstede og matte overflaten fremhever treets struktur og er behagelig å gå på. Gulvet monteres raskt og enkelt med Barclick-systemet som gir et varig og eksklusivt resultat, år etter år.

Sortering

Gulvet har varierende ådring med levende utseende og naturlige, livlige farger og fargenyanser. Større ødelagte og sparklede kvister kan forekomme. Små defekter i treverket og i leggingen kan oppstå på børstede overflater.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Bestill gulvprøver 

Kjøp en eller flere gulvprøver slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem. Klikk her for å bestille.

Lakk og sliping

Slitelagets tykkelse: 3,2 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Taber-test med fallende sand)
Sliping: Slitelaget kan slipes 2-3 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av fagfolk. Husk at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 650544
Nyanse Lys
Overflatebehandlet Mattlakkert
Gulvsystem 5Gc
Varemerke Barlinek
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei