Pergola Moreno Gop

13 m2, 4260 x 2980 x 2830 mm
Artikkelnummer: 68038
Vekt: 130
Sold pergola for bruk året rundt. Denne pergolaen tåler snømasser på opptil 150 kg/m2, med takpaneler av rustfritt stål med integrert regnrenne som leder bort vann.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
38999   kr /stk
stk
Pergola Moreno Gop
Sold pergola for bruk året rundt. Denne pergolaen tåler snømasser på opptil 150 kg/m2, med takpaneler av rustfritt stål med integrert regnrenne som leder bort vann. Den viktigste forskjellen fra andre pergolaer ligger i takets konstruksjon og design. Her brukes slagfast og bueformet stål i stedet for plastpaneler eller tekstil. Dette gir en helt eksepsjonell holdbarhet mot snømasser på opptil 150 kg/m2 og samtidig en helt unik design. Uansett om det er regn, snø eller sol, så tåler det galvaniske belegget alle slags værforhold uten problemer. Det samme gjelder for den solide konstruksjonen av resistent, pulverlakkert aluminium. Dette gjør at pergolaen kan stå utendørs året rundt. Med integrerte regnrenner holder dere dere tørre også når det regner. Pergolaen er ferdig utstyrt med to rulleskinner for å henge opp det medfølgende myggnettet og gardiner som du kan kjøpe som ekstra tilbehør. Myggnettet beskytter mot knott og andre insekter samtidig som gardinene gir beskyttelse mot innsyn og lettere vind. Takket være de doble rulleskinnene kan du bruke både myggnett og gardiner samtidig.

Monteringen er enkel, og det følger med en monteringsanvisning. Ingen spesialverktøy er nødvendig. Vi anbefaler at pergolaen monteres på en flat overflate av tre, betong eller brostein. Føttene har hver tre hull, noe som innebærer at du trenger 12 skruer og munnstykker for å feste dem på bakken (er ikke inkludert).

- Rustfri aluminiumsramme
- Elegant design
- Enkel montering
- 5 års garanti mot rust
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer XU06001030
Varemerke GOP