Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Oljeherdet Stubbloftsplate
Oljeherdede stubbloftsplater brukes til for eksempel takboard i bygninger og som beskyttelsesmateriale. Platene har en slett forside og en mønstret bakside (viklemønstret). Platene er lettbehandlet og inneholder ingen helse- eller miljøskadelige stoffer.

Oljeherdede stubbloftsplater har en høyere tetthet, ca. 1000 kg/m3, enn standardkvalitet (hardboard, tetthet ca. 940 kg/m3).

Board eller trefiberplater består av trefibre som er blitt frilagt industrielt og som formes til en plate i en våt prosess. De våte fibrene filtes sammen og bindes ytterligere sammen ved at de naturlige fiberbindingene i treet (lignin) gjenoppbygges når platen varmepresses. Ved å impregnere platen med tørkende oljer øker fuktbestandigheten og overflaten blir vannavstøtende. Også holdbarheten forbedres.

Platen oppfyller gjeldende standard (EN 13986) når det gjelder utslipp av formaldehyd (E1).

Bruksområde

Oljeherdede stubbloftsplater brukes først og fremst til formål der det stilles høyere krav til holdbarhet og fuktbestandighet, der en vanlig standardplate ikke riktig strekker til. Eksempler på bruksområder er til bekledning, slitesjikt, emballasje, yttertak, gulv, luftespalter, former, dører m.m.

LAST NED MER INFORMASJON

RASKE FAKTA

Bredde 550 mm
Lengde 1220 mm
Leverandørens artikkelnummer 07042
Tykkelse 6 mm