Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Baderomspanel fliser
Veldig fin baderomspanel med matt, hvit overflate. Passer på vegger i våtrom.

Generell informasjon

Baderomspanel gjør renovering og nybygging av bad lekende lett! Det er godkjent til bruk i våtrom hvilket betyr ingen gips, membran eller fuging, og best av alt - du kan gjøre det selv. Sine unike egenskaper gir deg et bad med ekstra lang holdbarhet.

Panelet består av High Density Fibreboard-plater og har en spesial utviklet kjerne med ekstremt lavt fuktopptak (< 6 % svelling på 24 timer). Platene består av trefibre som er varmpresset etter tilsetning av lim. Materialet er lett å arbeide med og bidrar til et miljøvennlig inneklima. HDF har en rekke andre produktfordeler, og brukes i møbler, garderobeskap, samt kjøkken -og baderomsinnredninger. Overflaten er et høytrykkslaminat med et dobbelt toppsjikt med grunnfarge og toppfarge, som er meget jevn, sterk og motstandsdyktig.

Platene kan benyttes som vanntett sjikt på vegger i våtrom. De egner seg også til garderober, vaskerom, renseanlegg, laboratorier etc. Platene kan monteres direkte på bindingsverk, eksisterende underlag som f.eks mur, betong og bygningsplater, inkludert vegger under terreng.

Størrelse 15x20 cm.

RASKE FAKTA

Bredde 620 mm
Bruksområde Våtrom
Farge Hvit
Lengde 2390 mm
Materialer HDF
Overflate Matt
Tykkelse 10 mm