Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Kjøkkenplater fliser
Dette er en mørk grå moderne panel i en annerledes størrelse. Blir en perfekt kontrast mot for eksempel hvit kjøkkeninnredning.

Generell informasjon

Dette er plater av High Density Fibreboard, med en spesial utviklet HDF-kjerne som har ekstremt lavt fuktopptak (<6 % svelling på 24 timer). Platene består av trefibre som er varmpresset etter tilsetning av lim. Materialet er lett å arbeide med, og bidrar til et miljøvennlig inneklima. Overflaten er et høytrykkslaminat med et dobbelt toppsjikt med grunnfarge og toppfarge, som er meget jevn, sterk og motstandsdyktig.

Platene er tilpasset standardveggen mellom benk og overskap, og monteres på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. De beskytter mot søl, flekker og varme, og er meget lette å rengjøre sammenlignet med tradisjonelle fliser. De er produsert for nordiske forhold og det er viktig å undersøke / måle luftfuktighet i rommet. Luftfuktigheten bør være mer enn 30 % ved montering. For lav eller for høy luftfuktighet kan over tid føre til krymping eller svelling av platene.

Størrelse 5x30 cm.

RASKE FAKTA

Bredde 620 mm
Bruksområde Tørre rom
Farge Grå
Lengde 580 mm
Materialer HDF
Overflate Matt
Tykkelse 10 mm