Rundt vindu PVC Hvit

11x11, 3-lags, 2-rams, u-verdi:1,1, øvre del med tiltfunksjon
Artikkelnummer: 624068
Vekt: 39
Rundt vindu som kan åpnes med bue og karm av stålforsterket PVC-materiale for minimalt vedlikehold av vinduer. Vinduet er også utstyrt med 3-lags isolerkassetter med argonfylling. Argon er en edelgass som isolerer bedre enn luft og bidrar til at vinduet har lav U-verdi. Vinduene behøver ikke å males ettersom materialet er gjennomfarget.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
8-10 uker
7487   kr /stk
stk
Rundt vindu PVC Hvit
Rundt halvmånevindu med bue og karm som kan åpnes av stålforsterket PVC-materiale og 3-lags glass isolerkassetter gir lav U-verdi og minimalt vedlikehold av vinduer. Vinduene behøver ikke å males ettersom materialet er gjennomfarget. Lydreduksjon; isolerkassett: 33dB, hele konstruksjonen: 35dB.

U-verdi (Energiverdi)

U-verdien gir en verdi på hvor godt et vindu eller en dør forhindrer varme i å forsvinne ut av bygningen. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet eller døren.

En lav U-verdi innebærer mindre energi-tap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold.

U-verdien finner man ved å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Et vindu med målet 5x12 har et modulmål 5x12 desimeter som angir selve hullet i veggen. Karmens egentlige størrelse er 480x1180 mm som gjør det mulig å justere karmen ved montering. Karmdybde: 70 mm

Bestillingsvare

Dette produktet lages spesielt for deg etter dine ønsker, og dermed gjelder ikke angreretten.

Garanti

5 års garanti!
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 624068
Antall fag 2-Fag
Antall glass 3
U-verdi 1.1
Vindustype Rundt vindu
DIY Category Houses & Holiday houses