Sidehengslet vindu tre med aluminium Lyssand Plus Hvit

6x6, 2-lags energiglass, 1-rams, u-verdi:1,2, hengsling høyre
Artikkelnummer: 624542
Vekt: 15.5261
Lyssand Plus sidehengslede vindu, et vindu som dekker kravene i de nye byggeforskriftene. Påbudt ved alle nybygg og søknadspliktig rehabilitering. Et høyverdig vindu med ekstra god isolasjonsevne. 2-lagsglass, 2-rams, u-verdi: 1,2
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
6-8 uker
Org. pris 4010   kr Du sparer 601   kr Ekstrapris 3408   kr /stk
stk
Sidehengslet vindu tre med aluminium Lyssand Plus Hvit
Lyssand Plus sidehengslede vindu, et høyverdig vindu med ekstra god isolasjonsevne. 2-lagsglass, 2-rams, u-verdi: 1,2

Om materialet

Aluminiumsvinduet består av en trekjerne med ytterkledning av aluminium på vinduets utside. Kledningen gjør at vedlikehold av vinduet blir minimalt. Trekonstruksjonen innenfor aluminiumskledningen er ofte forskjellig avhengig av produsent. I mange tilfeller består konstruksjonen av en utvendig del i aluminium og innvendig del av tre.
Byggmax aluminiumsvindu har en tykk trekjerne det ytterdekselet består av aluminium. Dette gjør at våre vinduer blir sterkere og mer stabile, spesielt når vinduene er store.

U-verdi

U-verdien er en verdi som angir hvor god varmeisolasjonen i en bygning er. Jo lavere U-verdi desto bedre isolerer døren eller vinduet.
En lavere U-verdi innebærer lavere energitap. Et bra vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside under visse værforhold. U-verdien brukes til å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av byggematerialet når temperaturforskjellen ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt pr. kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Vinduene selges i modulmål, for eksempel 10x10, noe som innebærer at uttaket der vinduet skal sitte skal være 1000x1000 mm. Selve vinduet er 985x985 mm for å gi justeringsmonn.

Bestillingsvare

Dette produktet er laget spesielt for deg etter din bestilling, og dermed gjelder ikke angreretten.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer ASHP6X6
Antall fag 1-Fag
Antall glass 2
U-verdi 1.2
Vindustype Sidehengslet vindu
Varemerke Lyssand
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei