Sidehengslet vindu tre med aluminium Lyssand Plus Hvit

11x16, 2-lags energiglass, 1-rams, u-verdi:1,2, hengsling venstre
Artikkelnummer: 624701
Vekt: 77.5868
Lyssand Plus sidehengslede vindu, et vindu som dekker kravene i de nye byggeforskriftene. Påbudt ved alle nybygg og søknadspliktig rehabilitering. Et høyverdig vindu med ekstra god isolasjonsevne. 2-lagsglass, 2-rams, u-verdi: 1,2
Velg butikk for å se lagerstatus
Tilgjengelig online
Sendes innen
6-8 uker
4010 00 kr /stk
stk
= 1,00 stk
Sidehengslet vindu tre med aluminium Lyssand Plus Hvit
Lyssand Plus sidehengslede vindu, et høyverdig vindu med ekstra god isolasjonsevne. 2-lagsglass, 2-rams, u-verdi: 1,2

Om materialet

Aluminiumsvinduet består av en trekjerne med ytterkledning av aluminium på vinduets utside. Kledningen gjør at vedlikehold av vinduet blir minimalt. Trekonstruksjonen innenfor aluminiumskledningen er ofte forskjellig avhengig av produsent. I mange tilfeller består konstruksjonen av en utvendig del i aluminium og innvendig del av tre.
Byggmax aluminiumsvindu har en tykk trekjerne det ytterdekselet består av aluminium. Dette gjør at våre vinduer blir sterkere og mer stabile, spesielt når vinduene er store.

U-verdi

U-verdien er en verdi som angir hvor god varmeisolasjonen i en bygning er. Jo lavere U-verdi desto bedre isolerer døren eller vinduet.
En lavere U-verdi innebærer lavere energitap. Et bra vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside under visse værforhold. U-verdien brukes til å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av byggematerialet når temperaturforskjellen ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt pr. kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Vinduene selges i modulmål, for eksempel 10x10, noe som innebærer at uttaket der vinduet skal sitte skal være 1000x1000 mm. Selve vinduet er 985x985 mm for å gi justeringsmonn.

Bestillingsvare

Dette produktet er laget spesielt for deg etter din bestilling, og dermed gjelder ikke angreretten.
Raske fakta
Antall fag 1-Fag
Antall glass 2
U-verdi 1.2
Varemerke Lyssand