Skrustolpe for flaggstang

1,6m, håndmonterbar
ART.NR: P-6191005
Fundamentskrue som brukes for rask og holdbar fundamentering av alle typer lette bygninger.
Vis mer
Vekt:
st
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Skrustolpe for flaggstang

Fundamentskrue som brukes for rask og holdbar fundamentering av alle typer lette bygninger. Det kreves ingen maskingraving eller markisolering, og kan monteres for hånd. Fundamentskruen er som navnet antyder en skrue som skrus ned i bakken. Fundamentskruen har vinger som vrir den ned i bakken der den skaper en stabil og bærekraftig stolpe. Finnes i ulike lengder og er egnet for terrasser, altaner, uteplasser, bordkledning, gjerde, grinder, garasje, carport, mindre sommerhus og boder.
Fundamentskruen forårsaker ingen vibrasjoner i bakken og etterlater overflaten uberørt. Den gir altså et fundament uten at hele tomten blir gravd opp, noe som sparer mye tid og problemer. Kan også gjenbrukes. Boltekonsoller, U-konsoller, hjørnekonsoller kan monteres på stolpen i et utprøvd og fungerende system for fundamentering. Fundamentskruen finnes også i utførelser for maskinmontering.

Montering

Lag et hull i bakken med et spett der fundamentskruen skal monteres, deretter setter du spissen i hullet og skrur rundt. Sett spettet i fundamentskruens hull og vri rundt til skruen er tilstrekkelig langt nede. Fundamentskruen skal helst skrus ned til frostfri dybde. Monteringssett kan leveres som ekstrautstyr for å forenkle arbeidet ved hard mark. Også forlengelsesdeler kan leveres. Undersøk bakken før fundamentering. Hvis bakken er steinet er det en god idé å finne alternative plasseringer av fundamentskruene.

Steinet mark

Prøv å unngå eventuelle steiner i bakkeoverflaten. Hvis fundamentskruen forskyves pga. stein når den ligger under frostdybde, kappes den med vinkelkutter. Deretter bores nye hull på 18 mm for montering av konsoller og feste. Hvis fundamentskruens plassering forskyves pga. stein finnes det et visst justeringsmonn på festene. Hvis fundamentskruen støter borti stein når fundamentet er stabilt, men ikke under frostfri dybde, kappes fundamentskruen og bakken graves opp rundt den og dekkes med markisolering for å hindre at telen forskyver fundamentskruen.


Tekniske data

Lengde: 1600 mm
Diameter: 60 mm
Materialtykkelse: 2,9 mm
Diameter skrueflens: 150 mm
Materialtykkelse skrueflens: 4 mm
Garanti: 20 år
Vis mer
Varemerke Paalupiste
Leverandørens artikkelnummer AL1635