VELKOMMEN TIL BYGGMAX SLEMMESTAD

Vi åpner dørene til enda en Byggmax-butikk. Og dine byggedrømmer er snart en realitet. Kom innom og planlegg dine prosjekt og vips kan dine byggedrømmer bli en realitet.

Byggmax-idéen er utrolig enkel: Vi vil gi deg byggevarer av skikkelig bra kvalitet, til en skikkelig bra pris. Er du hjemmefikser eller proff? Det spiller ingen rolle - hos oss får alle samme lave pris. Kjør enkelt inn i vår drive-in og last selv bilen full med de byggevarene du trenger. Du finner informasjon og instruksjon som hjelper deg å velge riktig. Møt eksperter fra våre kjente leverandører. De svarer på spørsmål om isolering, steinlegging, maling og myer mer. Vi ses i Evjetun2

De første 100 betalende kunder vil motta en rabattkupong!
Vi byr på kaffe og boller fredag 27. September.

Byggmax slemmestad

20% gjelder på Byggmax i Slemmestad og alle varehusets ordinære stykkpriser. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudet gjelder 27. og 28 September. Vi tar forbehold om utsolgte varer og eventuelle trykkfeil. 

PÅ ÅPNINGSDAGEN 27. SEPTEMBER ÅPNER VI KL 10.00

På fredagen møter du våre eksperter fra kjente leverandører. De svarer på spørsmål om isolering, steinlegging, maling og mye mer. Glava, Butinox, Bewi, Multiblokk og Paroc.

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER:

Man-fre 07-19
Lørdag 09-16
Søndag Stengt

Platschef slemmestad

HEI PLASSJEF

Espen Kvamme fra Åros er en livlig, sosial person full av energi. Og det er flaks, for nå skal han drive den nye Byggmax-butikken på Slemmestad.

- Jeg elsker alt som har med bygging og oppussing å gjøre, og på Byggmax får jeg jobbe med et fantastisk personal og jeg får selge byggevarer til lavest mulig pris, sier Espen.

Under åpningshelgen er det 20% rabatt på alle varer. Espen og hans herlige gjeng står klare til å ta i mot alle kunder, og de lover en skikkelig åpningsfest på Slemmestad.

- Slemmestad er i nærheten av alt. Det er ikke langt fra verken Hurum-halvøya eller de mange flotte stedene langs kysten mot Oslo. Det er en rivende utvikling i området rundt Slemmestad for tiden, med nytt kjøpesenter på Rortunet og flere leiligheter. Her blir det veldig moro å åpne en ny Byggmax!, sier Espen.

Beste råd til en hjemmefikser:
Det er ikke så vanskelig å gjøre det selv.

Byggmax Slemmestad Byggmax Slemmestad