Metallskrue

Metallskrue fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. På jakt etter skruer med andre kvaliteter enn de ordinære treskruene? Vi har selvsagt disse. Her finner du farmerskrue, beslagskrue og enda flere. Rimelig og med god kvalitet.

Skruer er enkelt

Når man skal feste blant annet metall til treverk krever det andre skruer enn de "ordinære". Det du trenger er vår beslagskrue. Denne typen metallskruer kommer i flere varianter, og til flere formål. Skal du for eksempel feste vindusblekk er denne perfekt og enkel å få på plass. Du skrur disse like enkelt inn som vanlige skruer. I tillegg har disse skruene sagformete tenner for enda bedre feste mellom metall og treverk. Feste av metallplater mot vegg eller tak, krever farmerskruer. Denne er utstyrt med en gummipakning som sikrer at det blir skikkelig tett mellom treverk og metall. Trenger du hjelp til å finne riktige metallskrue er vi selvsagt behjelpelig.

Kvalitet og gunstig pris

Riktig metallskrue til riktig jobb. Samtidig skal skruene være værbestandige og ikke avgi rust. Du skal også være sikker på at skruene ikke hever seg om de er festet i treverk. Det er lite morsomt å måtte skru ned skruehoder overalt med jevne mellomrom. Du slipper det med våre produkter. Vi er også opptatt av at man skal ha riktig verktøy til jobben. Derfor har vi et godt utvalg av elektriske skrutrekkere som gjør jobben raskt. Uansett hva du har behov for, har vi det. Prisene er rimelige og kvaliteten høy. Kjøp alt på samme plass til ditt neste prosjekt! Vi hjelper også til med tips om stort og smått.

Metallskrue kjøper du billig hos Byggmax

Metall mot treverk eller metall mot metall - metallskrue er det du har behov for. Vi har alle typer til gunstig pris.

Vis mer
Filter

10 Resultater

Sorter etter
Fra 59 95  kr
4,8x20, sort, 25stk
43 95  kr
Fra 129  kr
Bårebo
10 stk, rustfri
19 95  kr
Bårebo
10 stk, rustfri
24 95  kr
Bårebo
25 stk
19 95  kr
Bårebo
10 stk, rustfri
19 95  kr
Bårebo
10 stk
19 95  kr
Bårebo
5 stk, rustfri
19 95  kr
Bårebo
15 stk, rustfri
19 95  kr