Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Rådhus geoloc mur
Går du med tanker om å dele av tomten, lage en avskjerming mot naboen eller dele eiendommen i ulike platåer Da skal du se nærmere på Rådhus mur. Den tromlede Rådhus-steinen er dekorativ til bruk både i murer, trapper og som dekke. Rådhus mur er et fleksibelt og patentert mursystem. Den kan stables som frittstående pyntemur synlig fra begge sider og den kan brukes som støttemur siden blokkene tillater buede konstruksjoner. Muren kan være loddrett som et gjerde, eller legges skrått mot terrenget. Muren har en patentert låsemekanisme som både sørger for feste mellom blokkene og innfesting av jordarmeringsnett.

Vedlikeholdsråd

En av de fremste fordelene med markstein er at de krever svært lite vedlikehold etter legging. Det eneste som behøves er å kontrollere fugesanden. Om den forsvinner så bør det fylles på med ny.

I løpet av det første året skal det helst ikke brukes salt for issmelting på steinene da betongen i steinen er følsom for saltholdig vann.

Ved rengjøring kan man bruke høyttrykksspyler, men det kan gå utover betongens ytterste lag. Den mest effektive måten å rengjøre steinene på er å bruke vann og børste, eller en kost når det er tørt.

Betong inneholder sement som er kalkbasert. Kalken kan av og til vise seg i form av et tynt gråhvitt belegg. Det bruker dog å forsvinne etterhvert. Om det ikke forsvinner, kan man pensle betongens flate med 20 prosent syre, f.eks saltsyre. Deretter spyles steinene med lavt vanntrykk.

RASKE FAKTA

Aktuell farge Gråmix
Behandling  Tromlet
Bredde 210 mm
Farge Grå
Høyde 145 mm
Lengde 310 mm
Leverandørens artikkelnummer BLO-066072
Merke Aaltvedt