Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Underlagsbelegg 116 Trebolit
Trebolit 116 er en ny, kraftig underlagsduk som er utviklet og produsert i Sverige for det varierende nordiske klimaet. Produktet brukes som underlagsdekke på tre for overflatelag av metall, betongtakstein, teglstein eller blikk.

Produktfakta
Trebolit 116 veier 800 gr/m² og er en av markedets kraftigste underlagsduker som sikrer et vanntett og holdbart tak i mange år. Stammen er belagt med en SBS-modifisert bitumen som gjør underlagsduken myk og fleksibel ved montering og den får en selvklebende funksjon rundt innfestingene. Trebolit 116 er utstyrt med limkanter av bitumen. Over- og undersiden er belagt med en polypropenmatte som beskytter produktet og gjør det slitesterk.

Montering
Takket være den kraftige flatevekten på 800 g/m² kan Trebolit 116 monteres både som en tradisjonell underlagspapp ved å spikre gjennom begge lagene, alternativt med såkalt skjult innfesting kun i det underste laget med pappspiker eller rustbeskyttede klemmer tilsvarende minst Rapid 140/10. Underlagsduken kan brukes i takhellinger ned til 14°.

RASKE FAKTA

Bredde 1 m
Lengde 25 m
Leverandørens artikkelnummer 6011701
Merke Trebolit
Pakkevekt 13 kg
Type Underlag