Takvifte 125mm Vilpe

Svart, E190P, yttermål 225mm i diameter, høyde 500mm
Artikkelnummer: 639107
Vekt: 6.052
Takvifte 125 mm blåser oppover, er isolert og lyddempet. Indre rør av galvanisert tynnplate. Med viften må man ha VILPE® gjennomføringssett i henhold til takmateriale.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
4-5 uker
4189   kr /stk
stk
Takvifte 125mm Vilpe
Takvifte 125 mm blåser oppover, er isolert og lyddempet. Indre rør av galvanisert tynnplate. Med viften må man ha VILPE® gjennomføringssett i henhold til takmateriale. Maks gjennomstrømning 155 l/s.

P-seriens takvifter og avtrekkshatter kan monteres vanntett med et gjennomføringssett. VILPE® gjennomføringssett kan monteres på alle tak med vanlige hellinger (mindre enn 50 grader). Gjennomføringssettet velges alltid i henhold takmateriale. Alle takvifter og avtrekkshatter i P-serien passer sammen med alle typer gjennomføringssett. En XL takvifte og en XL avtrekkshatt krever et XL gjennomføringssett.

Med VILPE® AC- eller ECO-takvifter kan du enten styre hele boligens avtrekksventilasjon eller utvalgte deler av luftstrømmen, f.eks. suge ut fuktig luft fra dusj, bad og vaskerom. Viften kan også kobles til komfyrviften på kjøkkenet. Hvis komfyrviften kobles til en takvifte, reduseres lydnivået på kjøkkenet drastisk. I hus der det bor flere familier kan viftene med fordel kobles til ventilasjonen fra kjøkkenet eller badet for en konstant luftstrøm, eller styres via trykk- eller fuktgiver. VILPE® takvifter er stillegående og energieffektive med svært lave SFP-verdier, noe som bidrar til at man både trives godt i boligen og har god driftsøkonomi.

VILPE®-takviftene er utformet slik at trykkfallet er minimalt. Utblåsningsretningen er oppover for å spre luften best mulig og hindre at takmaterialet påvirkes av avtrekksluften. Takviftene har som standard en innebygd termokontakt med automatisk tilbakestilling. Turtallet kan styres via en tyristor eller en 5-trinns transformator, alternativt med ekstern 0-10V styresignal. Viftemotoren er lett tilgjengelig og kan tas løs uten bruk av verktøy. Alle VILPE®s vifter er godkjente for kjøkkenavtrekkskanaler.

Dimensjoner: Tilkobling Ø 125 mm, ytre mål Ø 225 mm, høyde 500 mm
Innhold: Takvifte, skruer, ca. 2 m lang strømkabel, veiledning for installasjon, bruk og service.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 298070
Varemerke Vilpe