Takvifte Eco 125mm Vilpe

Lysegrå, yttermål 225mm i diameter, høyde 500mm
Artikkelnummer: 639111
Vekt: 6.104
Takvifte Eco 125 mm er en oppoverblåsende og energieffektiv isolert takvifte. Takviften har en EC-motor som styres via eksternt 0-10 V styresignal.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-6 hverdager
10655   kr /stk
stk
Takvifte Eco 125mm Vilpe
Takvifte Eco 125 mm er en oppoverblåsende og energieffektiv isolert takvifte. Takviften har en EC-motor som styres via eksternt 0-10 V styresignal (fra DUC eller VILPE® eksterne ECo-Controller). Viften har innebyggd lyddemper. Perforert forsinket tynnplate med 50 mm isolering. I tillegg til viften trengs VILPE® gjennomføringssett i henhold til takmateriale. Maks gjennomstrømming 190 l/s.

P-seriens takvifter og avtrekkshatter kan monteres vanntett med et gjennomføringssett. VILPE® gjennomføringssett kan monteres på alle tak med vanlige hellinger (mindre enn 50 grader). Gjennomføringssettet velges alltid i henhold takmateriale. Alle takvifter og avtrekkshatter i P-serien passer sammen med alle typer gjennomføringssett. En XL takvifte og en XL avtrekkshatt krever et XL gjennomføringssett.

Med VILPE® AC- eller ECO-takvifter kan du enten styre hele boligens avtrekksventilasjon eller utvalgte deler av luftstrømmen, f.eks. suge ut fuktig luft fra dusj, bad og vaskerom. Viften kan også kobles til komfyrviften på kjøkkenet. Hvis komfyrviften kobles til en takvifte, reduseres lydnivået på kjøkkenet drastisk. I hus der det bor flere familier kan viftene med fordel kobles til ventilasjonen fra kjøkkenet eller badet for en konstant luftstrøm, eller styres via trykk- eller fuktgiver. VILPE® takvifter er stillegående og energieffektive med svært lave SFP-verdier, noe som bidrar til at man både trives godt i boligen og har god driftsøkonomi.

VILPE®-takviftene er utformet slik at trykkfallet er minimalt. Utblåsningsretningen er oppover for å spre luften best mulig og hindre at takmaterialet påvirkes av avtrekksluften. Takviftene har som standard en innebygd termokontakt med automatisk tilbakestilling. Turtallet kan styres via en tyristor eller en 5-trinns transformator, alternativt med ekstern 0-10V styresignal. Viftemotoren er lett tilgjengelig og kan tas løs uten bruk av verktøy. Alle VILPE®s vifter er godkjente for kjøkkenavtrekkskanaler.

Dimensjoner: Tilkobling Ø 125 mm, ytre mål Ø 225 mm, høyde 500 mm
Innhold: Takvifte, skruer, ca. 2 m lange strøm- og styrekabler, veiledning for installasjon, bruk og service.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 298074
Varemerke Vilpe