Tapet Bali

Vinyltapet, Non-woven bakside, 10,5x0,53m
Artikkelnummer: 663311
Vekt: 1.3
Tapet som gir deg en følelse av natur, inspirert av planteriket
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
395   kr /stk
stk
Tapet Bali
Tapet som gir deg en følelse av natur, inspirert av planteriket. Mønstret med blader som etterligner bregner i røde og grønne nyanser. Perfekt tapet for en flott kontrastvegg.
Tapeten er non-woven.

Om materialet

Non-woven-tapet er produsert av cellulose og polyesterfiber, noe som gir en litt tykkere tapet. Trykket på non-woven er vannbasert, noe som bidrar til en mer miljøvennlig tapet. Bruk av non-woven-tapet innebærer minimalt med forarbeid på grunn av tykkelsen. Du kan for eksempel ofte tapetsere direkte over en mønstret vegg med godt resultat. Non-woven-tapet er slitesterkt, noe som er en fordel ved selve påføringen, men også ved rengjøring av den tapetserte veggen. Når du skal lage din egen non-woven-tapet påføres limet på veggen, ikke på selve tapeten. Vi anbefaler bruk av non-woven-lim.

Tekniske data

Type tapet: Non-woven, vinyl
Lim: Non woven-lim

Før tapetsering

For en takhøyde på 2,4 m og vegg på 10 m trenger du 5 ruller tapet. Husk å ta hensyn til eventuell mønstertilpassing.
Det er alltid lurt å dobbeltsjekke at dine tapetruller har samme batch-nummer slik at nyansen blir den samme i hele rommet. Batch-nummeret er plassert utenpå tapetrullen, ofte ved etiketten. Batch-nummeret er plassert utenpå tapetrullen, ofte ved etiketten. Fargegjengivelsen av tapeten på bildet kan avvike fra virkeligheten, og se annerledes ut på ulike bildeskjermer.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 51134208
Type Planter og blader
Varemerke Aquamura