Tapet Chandelier NAF NAF

Uvevd tapet, 10,05x0,53 m
Artikkelnummer: 6632020
Vekt: 1.2
Tapeten Chandelier er en non woven-tapet med lyskronemotiv som er enkel å sette opp. Påfør tapetlimet på veggen og sett opp tapeten.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
399   kr /stk
stk
Tapet Chandelier NAF NAF
Tapeten Chandelier er en non woven-tapet med lyskronemotiv som er enkel å sette opp. Påfør tapetlimet på veggen og sett opp tapeten.

Om materialet

Non-woven-tapet er produsert av cellulose og polyesterfiber, noe som gir en litt tykkere tapet. Trykket på non-woven er vannbasert, noe som bidrar til en mer miljøvennlig tapet. Bruk av non-woven-tapet innebærer minimalt med forarbeid på grunn av tykkelsen. Du kan for eksempel ofte tapetsere direkte over en mønstret vegg med godt resultat. Non-woven-tapet er slitesterkt, noe som er en fordel ved selve påføringen, men også ved rengjøring av den tapetserte veggen. Når du skal lage din egen non-woven-tapet påføres limet på veggen, ikke på selve tapeten. Vi anbefaler bruk av non-woven-lim.

Tekniske data

Lengde: 10,05 m
Bredde: 53 cm
Tapettype: Non woven
Struktur: Denne tapeten har en viss struktur
Lim: Limes på veggen
Mønsterhøyde cm: 32
Tilpasning: Forskjøvet
Tapeten leveres til ditt nærmeste utleveringspunkt.

Viktig å huske på

Fargegjengivelse på tapeten på bildet kan skille seg fra virkeligheten, samt se noe annerledes ut via ulike skjermer. Husk også på å kjøpe tapetruller med samme batch-nummer for å sikre at nyansen blir den samme i hele rommet.

Før tapetsering

For en takhøyde på 2,4 m og vegg på 10 m trenger du 5 ruller tapet. Husk å ta hensyn til eventuell mønstertilpassing. For å regne ut eksakt forbruk i ditt rom, så er det perfekt å bruke Byggmax Byggeplanleggeren. Klikk her for å komme til Byggeplanleggeren.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 51136019
Type Medaljong
Varemerke Naf-Naf