Tapet Majestic

Vinyltapet, Non-woven bakside, 10,5x0,53m
Artikkelnummer: 663335
Vekt: 1.2
Tapet i oppfriskende beinhvite toner
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
5-10 hverdager
325   kr /stk
stk
Tapet Majestic
Tapet i oppfriskende beinhvite toner. En tapet som passer i alle rom og gir en varm følelse takket være den myke, hvite nyansen.
Tapeten er non-woven.

Om materialet

Non-woven-tapet er produsert av cellulose og polyesterfiber, noe som gir en litt tykkere tapet. Trykket på non-woven er vannbasert, noe som bidrar til en mer miljøvennlig tapet. Bruk av non-woven-tapet innebærer minimalt med forarbeid på grunn av tykkelsen. Du kan for eksempel ofte tapetsere direkte over en mønstret vegg med godt resultat. Non-woven-tapet er slitesterkt, noe som er en fordel ved selve påføringen, men også ved rengjøring av den tapetserte veggen. Når du skal lage din egen non-woven-tapet påføres limet på veggen, ikke på selve tapeten. Vi anbefaler bruk av non-woven-lim.

Tekniske data

Type tapet: Non-woven, vinyl
Lim: Non woven-lim

Før tapetsering

For en takhøyde på 2,4 m og vegg på 10 m trenger du 5 ruller tapet. Husk å ta hensyn til eventuell mønstertilpassing.
Det er alltid lurt å dobbeltsjekke at dine tapetruller har samme batch-nummer slik at nyansen blir den samme i hele rommet. Batch-nummeret er plassert utenpå tapetrullen, ofte ved etiketten. Batch-nummeret er plassert utenpå tapetrullen, ofte ved etiketten. Fargegjengivelsen av tapeten på bildet kan avvike fra virkeligheten, og se annerledes ut på ulike bildeskjermer.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 96011-5
Type Ensfarget
Varemerke Aquamura