Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

85449977
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vinnerne i Byggmax Sommerkonkurranse

NO Vinnare

IHøyt trykk, stor interesse og svært mange deltakere. Slik oppsummeres resultatet av sommerkonkurransen i Byggmax hvor tre lykkelige personer har vunnet kr 10 000, kr 5 000 og kr 2 500 i gavekort i våre butikker. Vinnerne er kontaktet via e-post og vi på Byggmax sier til dere alle: Gratulerer!

Interessen har vært stor og mange bidrag kom inn i løpet av konkurransen. Kåringen tok noe lenger tid enn vanlig, men det har vært en like morsom prosess som den har vært krevende.

- At så mange mennesker ønsket å delta i konkurransen er selvsagt utrolig hyggelig, men med en førstepremie som kan bli en helt ny terrasse eller uteplass så kan jeg jo forstå det. Nå håper vi på å få se enda mer av den fantastiske konkurranseiveren og inspirerende viljen til å bygge noe nytt fremover, sier Mats Berggren, webkommunikatør i Byggmax.
 
Riktig svar på konkurransespørsmålet ”Hva er en dytteremse?” er ”glassull for bruk rundt vinduer og dører”. 

Vinnerne i konkurrensen

1. premie kr 10 000 i gavekort: Jenny Sundsdal, Tvedestrand 

”Det hadde vært veldig gøy å vinne, siden jeg og kjæresten min har akkurat kjøpt oss hus sammen, og vi har tenkt å bygge veranda og fikse bua som lekker. Det hadde vært til stor hjelp å vinne dette, siden jeg er student”.  

2. premie kr 5 000 i gavekort: Jonas Helleru, Gjettum 

”Jeg har brukt og kommer til og fortsette å bruke dere i min renovering av hus. Jeg kommer også til å prøve å være med å påvirke dere til å drive butikken deres enda bedre for oss forbrukere. Dette fordi jeg liker konseptet deres”.  

3. premie kr 2 500 i gavekort: Charlotte Madsen Skaar, Kleppestø

”Fordi vi trenger sårt ny ytterdør og nye vinduer da vi har flyttet inn i et eldre hus hvor det trekker en del gjennom ytterdøren og der vinduene er fra 1970,ergo et ganske kjølig hus”. 


Vi vil gratulere vinnerne enda en gang, og til dere som ikke vant – hold utkikk etter flere ”maxede” konkurranser fra Byggmax. Neste gang er det kanskje du som har lykken med deg.