Terrassedør singel tre Lyssand Comfort

ART.NR: 6206302
Høy kvalitet, enkel terrassedør i tre med stående vindu i 3-glass. Fås også med sikkerhets-, og alternativt energiglass.
Vis mer
Bredd (Modulmått):
Höjd (Modulmått):
Hengsling:
Glasstype:
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Terrassedør singel tre Lyssand Comfort

Høy kvalitet, enkel terrassedør i tre med stående vindu i 3-glass. Fås også med sikkerhets-, og alternativt energiglass. Går på linje med vendbart vindu med modulhøyde 16. Leveres med Adjufix-hylse, Torx-skruer og en detaljert monteringsveiledning.

Brystningshøyde

I en målangivelse formulert 8x21/16 (f.eks.) så angir det sistnevnte målet høyden på det vinduet som døren går i linje med. Således linjerer en dør med målene 8x21/16 med vindu i modulhøyde 16. Det sistnevnte målet angir altså ikke målet på vindusglasset.

Energiglass

Et energiglass er et glass med energibelegg. Glasset har et tynt gjennomsiktig metallbelegg som, på samme måte som vanlig glass, lar solens lys og energi passere gjennom ruten og inn i rommet. Samtidig reflekter glasset den langbølgede romvarmen tilbake i rommet. Et energiglass vendt mot solen lar mer energi slippe inn enn ut.

Sikkerhetsglass

Balkongdører med sikkerehet er 2-sidig. Herdet glass utvendig og laminert glass innvendig.

U-verdi

U-verdien angir en verdi på hvor bra et vindu eller en dør er på å forhindre varmen fra å forlate en bygning. Desto lavere U-verdi, desto bedre isolerer døren eller vinduet. En lavere U-verdi innebærer mindre energitap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold. U-verdien finner man ved måling av hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

OBS Dette produktet er laget spesielt for deg etter din bestilling, og dermed gjelder ikke angreretten. Du kan angre på en bestilling hvis dette gjøres innen 24 timer fra bestillingstidspunktet.

Vis mer
Varemerke Lyssand