Thyristor Eco Controller Vilpe

0-10 V.
Artikkelnummer: 639114
Vekt: 0.215
Tyristor Eco Controller brukes for å regulere turtall på takvifter.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-6 hverdager
1704   kr /stk
stk
Thyristor Eco Controller Vilpe
Tyristor Eco Controller brukes for å regulere turtall på takvifter.

Takvifter i VILPE® ECO-serien er enkle å styre med DC-motorer. De bruker betydelig mindre energi enn AC-motorviftene, på grunn av overlegen effekt og optimalisert kontrollsystem.

Takvifter i VILPE® ECO-serien med DC-motorer brukes som en del av ventilasjonssystemet for spesifik avtrekksventilasjon – på kjøkken og bad, i boliger, på kontor, i fabrikker og haller og offentlige lokaler, for å nevne noen. I høyhus passer ECO-takvifter til spesifik ventilasjon av heissjakter og andre felleslokaler. Andre bruksområder er sokkelleiligheter for å fjerne helseskadelig radongass, og for ventilasjon av garasje og lagerrom.

Styring med 0-10V spenningsinformasjon gjør at ECO-serien er enkel å integrere i husets system. Som en forbedring fra tidligere VILPE®-takvifter, kan VILPE® ECO-vifter utstyres med et fjernkontrollsystem som bruker standard 0–10V spenningsinformasjon. Effektsignalene muliggjør tilkobling til byggets teknologisystem og slik kan kontrolleres og styres via en sentral enhet.

VILPE® ECO-takviftene tar utfordringen det er å redusere det totale energiforbruket, ved å spare energi. DC-motorene bruker mindre energi enn AC-motorene med samme produksjonseffekt. Ifølge kalkyler på mengde effekt som trengs for luftoverføring, sparer VILPE® ECO-takvifter svært mye energi. De oppfyller også morgendagens krav i REP2015-direktivet.

Trinnløst 0-10V potensiometer for VILPE® ECO-takvifter, modellene 190, 220 og 250. For innfelt eller utvendig montering.
Innhold: Controller
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 298080
Varemerke Vilpe