Toppsvingvindu Lyssand Comfort

3-lags, 1-rams, u-verdi: 1
ART.NR: 6217166
Når man monterer eller skifter ut et vindu vil man ha god isolering og at det skal vare lenge. Kjøp derfor et vindu av høy kvalitet fra Lyssand!
Vis mer
Bredde:
Høyde:
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Toppsvingvindu Lyssand Comfort

Når man monterer eller skifter ut et vindu vil man ha god isolering og at det skal vare lenge. Kjøp derfor et vindu av høy kvalitet fra Lyssand! Dette aluminiumsbelagt trevindu er vribart og laget av vakuumimpregnert treverk, noe som gir høy bestandighet mot ytre påvirkninger. Vindusglasset er limt til karmen og gir dermed bedre beskyttelse mot innbrudd.

CE-merket, testet av SP Trätek i Sverige

U-verdi (Energiverdi)

U-verdien gir en verdi på hvor godt et vindu eller en dør forhindrer varme i å forsvinne ut av bygningen. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet eller døren.

En lav U-verdi innebærer mindre energi-tap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold.

U-verdien finner man ved å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Et vindu med målet 5x12 har et modulmål 5x12 desimeter som angir selve hullet i veggen. Karmens egentlige størrelse er 480x1180 mm som gjør det mulig å justere karmen ved montering. Karmdybde: 105 mm

Riktig skrue

Om vinduet skal festes i en yttervegg av tre anbefales vanlige 70 mm karmskruer. Skal det monteres i en vegg av stein eller tegl, anvendes karmskrue i kombinasjon med plugg.

Bestillingsvare

Dette produktet lages spesielt for deg etter dine ønsker, og dermed gjelder ikke angreretten.
Vis mer
Varemerke Lyssand
Leverandørens artikkelnummer ATSC5X5