Treolje 2,5L Fargeløs

2,5L, 18%
Artikkelnummer: 19870
Vekt: 2.61
Treoljen er vannbasert og miljøtilpasset treolje for oljebehandlede eller tidligere oljede treoverflater utendørs.
Velg butikk for å se lagerstatus
Ikke tilgjengelig online
Sendes innen
2-5 hverdager
Fra
59 95 kr /stk
stk
= 2,50 l
Treolje 2,5L Fargeløs
Treoljen er vannbasert og miljøtilpasset treolje for oljebehandlede eller tidligere oljede treoverflater utendørs. Terrassebord, stakitt, utemøbler, snekkerier. Treolje V Basic er en enklere type av treolje som holder en sesong.

Treolje Basic kan spes ut med vann og er laget av linolje som inneholder vannavisende elementer og fungicider mot alger og mugg.

Farge: Klar, fargeløs olje
Mengde: 2,5 liter

Påføring

Underlaget skal være tørt og rent slik at oljen trenger inn på beste måte. Treet rengjøres enkelt med såpe og lunkent vann. Tre som har stått ute vaskes med algefjerner før olje påføres. Påfør oljen med pensel, svamp eller rulle. Pass på at oljen fordeles i et tynt og jevnt lag. Tørk bort overflødig olje etter ca en time. Om overflaten kjennes tørr enkelte steder, kan det påføres en runde til med olje.

Husk!

Treolje V Basic inneholder fungicider mot alger og muggvekster, og er derfor ingen passende olje for flater som skal komme i kontakt med f.eks mat.

Det er en risiko for selvantenning av brukte filler, twist osv. Legg brukte filler, twist osv i vann ett døgn før de kastes, eller brenn dem umiddelbart.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Type Treolje