Impregnerte rekker

Er du på utkikk etter rekker av høy kvalitet Skal du sette opp et nytt rekkverk Alle våre trykkimpregnerte rekker er NTR klassifiserte. De er vanntette og egner seg svært godt til utendørs bygging. Hos Byggmax finner du det du trenger til ditt utendørsprosjekt

Impregnert rekkverk er helt nødvendig om du skal ha rekkverk på din veranda eller terrasse. Egnede materialer av høy kvalitet til lav pris finner du hos Byggmax. Hvis du skal sette opp et nytt rekkverk skal du vite at alle våre materialer til impregnert rekkverk er NTR klassifiserte. De er vanntette og egner seg svært godt til utendørs byggeprosjekter. Trenger du impregnert konstruksjonsvirke til prosjektet ditt skal du derfor ta kontakt med Byggmax og sjekke ut hva vi kan tilby.

 

Hvorfor rekkverk?

Det er mange gode grunner til å montere et rekkverk på plattingen eller terrassen din. Dersom uteplassen din ligger ett godt steg opp fra bakkenivå, så forstår man at et rekkverk vil kunne forhindre fall og skader på både store og små. Dette er nok også den primære grunnen til at mange har rekkverk som omkranser uteplassen. Men det er også andre praktiske grunner for å omkranse uteplassen med et impregnert rekkverk. Et impregnert rekkverk vil avgrense uteplassen fra resten av hagen og kunne lede besøkende riktig vei inn til et sitte-område. Et rekkverk vil også kunne gi noe skjerming for innsyn, og det blir enklere å plassere f.eks. en sofagruppe på terrassen, hvis man har et rekkverk å sette sofaryggen opp mot. Men for at rekkverket skal tåle tidens tann bør det lages av impregnert konstruksjonsvirke som tåler vårt barske klima.

 

Impregnert konstruksjonsvirke

Impregnert konstruksjonsvirke er viktig å bruke til alle slags utendørs prosjekter. Vi har mye vær i Norge og spesielt mye fuktig vær. Vanntette materialer som egner seg utendørs er derfor å foretrekke. Hos Byggmax finner du et stort utvalg av materialer til impregnert rekkverk som alle sammen vil gjøre jobben hjemme hos deg i din hage. Bruker du riktige materialer med en gang blir det mange år til neste gang.

Vis mer

2 Results

Sorter etter
48x48 Impr. Lekt
Justert Kl. 1 CU
fra 31 35  kr /m
45x90 Impr. Rekker Vannbrett
NTR, furu
fra 129  kr /m