Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Vareinformasjon

Endestykke Sølvgrå 10-pakn. Kärnsund
Endestykke til UltraShield terrassebord. Behovet er to per bord. UltraShield kompositterrassebord er en videreutvikling av det tradisjonelle kompositterrassebordet som kombinerer styrken i polyetenplast med høy densitet og trefiber med en ugjennomtrengelig yttermantel av solid plast som beskytter kjernen mot riper, flekker og bleking. UltraShield® kompositterrassebord er produsert av 98 % gjenvunnet materiale. Overflatelaget på UltraShield® kompositterrassebord dekker alle sidene av terrassebordet og hvert terrassebord har to forskjellige strukturer. En glatt og en litt grovere på den andre siden.

Håndteringsanvisning

Innfestingen gjøres med UltraLock T-clips-systemog endene forsegles så med UltraShield®endestykke i matchende farge. Terrassebordene harspor i sidene slik at klipsene får godt feste.Systemet har to unike klips, én som låser ogsikrer bordet nedover og den andre gjør det mulig medekspansjon og kontraksjon for å unngåskjevhet eller vridning etter monteringen.Ved å kombinere de to klipsene er detmulig å styre retningen som utvidelsenog sammentrekningen skjer i. Glide- og låseklipsene gir en avstand mellombordene på 6 mm.

Vedlikehold

Skitt og avfall fjernes best ved å skure med en myk skurekost eller mopp med lunkent såpevannog deretter spyle det av med hageslangen. Resultatet blir best om du skurer i bordenes lengderetning. Sørgfor å rengjøre ordentlig mellom bordene der de er skjøtt, for å unngå at det dannes alger eller mugg. Kompositterrassebord har en tendens til å absorbere og holde på varmen når de utsettes for direkte eller indirekte høyetemperaturer. Varmekilder som terrassevarmere, griller, åpne ildsteder, lykter kan skade overflatesjiktetpå UltraShield og skal derfor brukes med stor forsiktighet i nærheten av terrassegulvet slik at det ikkeoppstår skader.

RASKE FAKTA

Leverandørens artikkelnummer 409ENDCAPSGREY
Merke Kärnsund

Flere produkter fra samme kategori