Lekt

Lekt fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Holder du på med å legge et tak, eller setter du opp en ny yttervegg? Da behøver du både sløyfer og lekter. Dette får du tak i hos Byggmax til gunstige priser.

Byggmax har lekter til ditt takprosjekt
Å legge et tak på egenhånd er ikke så vanskelig. Med nøyaktighet og litt planlegging kan resultatet bli ganske så bra. Hos Byggmax får du alt du trenger, både sløyfer og lekter. En lekt har som oppgave å lage et underlag som takpannene kan ligge på. Sløyfenes oppgave er å skape et mellomrom mellom de horisontale lektene og underlagspappen. I tillegg drenerer sløyfer bort vann og fukt. Sløyfer og lekter fester du enkelt med spiker eller skruer med korrosjonsbeskyttelse. I værharde strøk kan det være en stor fordel å bruke impregnerte lekter. Disse vil kunne beskytte mot råte og innsektsangrep.

Lekter og sløyfer laget av kvalitetsmaterialer
Hos Byggmax får du lekter og sløyfer laget av kvalitetsmaterialer. Trevirket som brukes er valgt ut etter strenge kriterier for å gi så lang holdbarhet som mulig. Når du holder på med ditt byggeprosjekt, er det viktig at du lagrer dem på et tørt område. En lekt vil kunne trekke til seg fuktighet, og råte kan lett oppstå. Etter at taket er satt opp, og den siste takstenen er lagt på plass, er det på tide å installere takrenner. Disse beskytter mot lekkasjer og ødeleggelser, både på innsiden og utsiden av huset. Ta en titt på vårt store utvalg, og finn de som passer best for ditt prosjekt.

Lekt til yttervegg og tak kjøper du hos Byggmax
En lekt fra Byggmax er av høy kvalitet og vedlikeholdsfri. Vi har et stort utvalg til gunstige priser. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe.

4 Produkter

 1. Pris fra
  9 25 kr /lm
 2. Pris fra
  5 95 kr /lm
 3. Pris fra
  10 45 kr /lm
 4. Pris fra
  36 75 kr /lm

4 Produkter