Lekt

Lekter fra Byggmax monterer du raskt, enkelt og billig. Holder du på med å legge et tak, eller setter du opp en ny yttervegg? Da trenger du både sløyfer og lekter. Dette, og alt annet du trenger til ditt byggeprosjekt, finner du hos Byggmax til veldig gode priser.

 

Byggmax har lekter til ditt takprosjekt

Å legge et tak på egenhånd er ikke så vanskelig. Med nøyaktighet og litt planlegging kan resultatet bli ganske så bra. Hos Byggmax får du alt du trenger av sløyfer og lekter. En lekt har som oppgave å lage et underlag som takpannene kan ligge på. Sløyfenes oppgave er å skape et mellomrom mellom de horisontale lektene og underlagspappen. I tillegg drenerer sløyfer bort vann og fukt. Sløyfer og lekter fester du enkelt med spiker eller skruer med korrosjonsbeskyttelse. I værharde strøk kan det være en stor fordel å bruke impregnerte lekter. Disse vil kunne beskytte mot råte og insektangrep.

 

Lekter og sløyfer laget av kvalitetsmaterialer

Lekter og sløyfer fra Byggmax er alltid laget av kvalitetsmaterialer. Trevirket som selges er valgt ut etter strenge kriterier for å gi så lang holdbarhet som mulig. Når du holder på med ditt byggeprosjekt er det viktig at du lagrer lektene på et tørt område. En lekt vil kunne trekke til seg fuktighet, og råte kan lett oppstå. Etter at taket er satt opp, og den siste taksteinen er lagt på plass, er det på tide å installere takrenner. Disse beskytter mot lekkasjer og ødeleggelser, både på innsiden og utsiden av huset. Ta en titt på vårt store utvalg og finn takrennen som passer best for ditt prosjekt.

 

Lekter til yttervegg og tak kjøper du hos Byggmax

Lekter fra Byggmax er av høy kvalitet og vedlikeholdsfrie. Når du først skal gjøre en jobb på boligen din bør du sørge for at du ikke trenger å gjøre jobben om igjen om noen få år. Hos oss finner du derfor kvalitetsmaterialer, selv om prisene er lave. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe angående montering av lekter, sløyfer eller andre ting.

4 Produkter

 1. 23x48 Lekt
  Kl. 1
  23x48 Lekt
  Pris fra
  16 85 kr /m
 2. 11x36 Sløyfer
  11x36 Sløyfer
  Pris fra
  9 85 kr /m
 3. 30x48 Lekt
  Kl. 1
  30x48 Lekt
  Pris fra
  18 35 kr /m

4 Produkter