UNDERLAGSTAK BISON

Finnes i flere størrelser
Artikkelnummer: 6303014
Vekt: 6
Bison underlagstak er et P-merket, diffusjonstett og vannavledende underlagstak av armert HD-polyeten som er belagt med LD-polyeten på begge sider.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
2-5 hverdager
869   kr /st
st
UNDERLAGSTAK BISON

Bison underlagstak er et P-merket, diffusjonstett og vannavledende underlagstak av armert HD-polyeten som er belagt med LD-polyeten på begge sider. Materialet er UV- og alkaliestabilisert. Bison underlagstak oppfyller kravene til beskyttelse mot gjennomtramp i tak og bjelkelag. Underlagstaket er luft- og damptett. Montering gjøres parallelt eller vinkelrett over takfallet. Avstanden mellom takstolene må ikke overstige 1500 mm. Takvinkelen må være minst 14˚. Oppbevares i uåpnet emballasje eller slik at den ikke utsettes for fuktighet og varme.

Funksjon

Bison underlagstak brukes som et vannavledende lag under yttertaket. Underlagstaket leder ut kondens og eventuelt vann som har kommet inn under yttertaket.

På den måten hindres fuktighet i å trenge inn i konstruksjonen. I tillegg til å brukes som underlagstak, kan produktet også brukes som sikkerhetsduk (luft- og dampsperre med beskyttelse mot gjennomtramp) i bjelkelag. Produktet kalles av og til også kombinasjonsduk.

Fordeler

Den lave vekten (145 g/m2) sikrer enkel og problemfri montering. Det kan sammenlignes med rupanel (10-12 kg/m2). Bison underlagstak er mer økonomisk å transportere og enklere å håndtere på arbeidsplassen. Materialet monteres raskt, slik at man raskt får værbeskyttelse.

Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 4100
Varemerke Bison