Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Plasttak

Kanalplasttak & plasttak fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig! Med kanalplasttak fra Byggmax kan du skape et flott uterom og forlenge utesesongen. Vi har et stort utvalg og har utstyret du trenger for et vellykket prosjekt.

Oppfyll drømmen om lange sommerkvelder ute
Plasttak fra Byggmax er en enkel måte å skape et nytt uterom på. Det viktigste du må huske er å oppbevare taket tørt og mørkt. Kondens kan nemlig ødelegge plasten. Må du dele platene for å få den størrelsen du trenger, bruker du en fintannet sag. Da sprekker ikke plasten. Det siste du må huske er å bruke skruene som er til dette formålet. Disse er utstyrt med spesielle vinger, som sørger for at skruehullet utvider seg nok til at plasten ikke sprekker. Du trenger ikke å bekymre deg for utett tak, skruene er også utstyrt med en gummibrikke som tetter. Velger du å bygge saltak, må du huske mønebeslag, slik at taket ditt får en flott avslutning.

Nedbrytbart og værbestandig materiale
Installerer du plasttak over terrassen eller altanen, bruker du et værbestandig og nedbrytbart materiale kalt polykarbonat. Dette materialet kommer blant annet i hvitt og transparent. På varme sommerdager filtrerer det varmen, slik at temperaturen blir behagelig. Taket er også lett å rengjøre, så du trenger ikke å bekymre deg over tidkrevende vedlikehold. Er du veldig glad i å være ute, kan du velge ulik tykkelse på kanalplasten. Jo tykkere plast, jo tidligere kan du starte sesongen ute. Når du så har skapt deg en fin uteplass er det kanskje på tide og ta en titt på hagen din. En fin hage står høyt på manges ønskeliste og det meste du trenger for å oppfylle den drømmen finner du hos Byggmax.

Kjøp plasttak hos Byggmax
Plasttak er en enkel måte å skape et nytt uterom på. Det krever lite vedlikehold og er av miljøvennlig materiale. Byggmax har alt du trenger for å lykkes med takprosjektet.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Pris
Tykkelse (mm)
Lengde (mm)
Bredde (mm)
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.