Altantak

Altantak fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Med et altan- eller terrassetak forlenges utesesongen. Det er enkelt å installere, og du vil få glede av det i mange år. Byggmax har det du trenger for å skape et koselig uteområde.

Nyt været i tørre omgivelser på altanen

Høres det ikke deilig ut å kunne spise middag på altanen mens du ser på snøen som faller ned? Eller hva med å nippe til litt vin mens regnet herjer som verst? Disse tørre drømmene kan bli til virkelighet med Feria altantak fra Byggmax. Dette er et pent og slitesterkt altantak, som også kan brukes til carport og terrasse. Om sommeren stenger det transparente taket ute de farlige UV-strålene. Samtidig vil et behagelig sollys kunne trenge gjennom og skape en herlig atmosfære. Med tre ulike størrelser og en enkel installasjon er dette et tak som alle kan ta i bruk.

Slitesterkt materiale av høy kvalitet

Altantak fra Byggmax holder en høy kvalitet og vil vare i mange år fremover. Det består av vedlikeholdsfri plast som er vanskelig å ødelegge. Stammene som følger med er av aluminium og de trenger heller ikke noe vedlikehold. Selv om taket vil sørge for at du sitter tørrskodd på altanen kan det kanskje bli litt kaldt på vinterstid. Hva med å installere vinduer slik at altanen blir til et lite uterom? Hos Byggmax får du alt du trenger til dette prosjektet. Vi har både skyvevinduer, skyvedører og hjørnevinduer med god isolasjon. Spør oss gjerne om tips og råd slik at resultatet blir akkurat slik du ønsker.

Kjøp altantak hos Byggmax

Altantak fra Byggmax har mange fordeler. Det er slitesterkt, beskytter mot UV-stråling og koster ikke skjorta. Alle er velkomne hos oss, og vi hjelper gjerne med gode råd.

Vis mer
Filter

1 Result

Sorter etter