Veggmaling

10 L, glans 7, innemaling, vannbasert
ART.NR: 187022
Midun Veggmaling er en hurtigtørkende veggmaling for maling i tørre rom innendørs. Utgående artikkel.
Vis mer
Fra
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Veggmaling

VEGGMALING

Midun veggmaling er en svanemerket, hurtigtørkende veggmaling for maling av tørre innemiljø. Den egner seg best for vegger av murpuss, betong, trefiberplater, gipsplater, tapet, stoffmaterialer og tidligere malte overflater.
Takket være den god kvaliteten på pigment og bindemiddel er malingen vaskbar og godt dekkende, og gir deg lysekte veggoverflater.
OBS! Malingen anbefales ikke for nye tre- og panelvegger, eller vegger skadet av sot og nikotin. Vi anbefaler at du maler med Midun forseglingsmaling først.

Male vegg innendørs – smarte maletips

Før du maler
Start alltid med å lese gjennom bruksanvisningen på maligsspannet, og husk å være nøye fra begynnelsen av. Godt verktøy og nøyaktig grunnarbeid legger grunnlaget for et vellykket maleresultat. Romtemperaturen er også viktig for sluttresultatet. Ikke mal hvis det er kaldere enn 5 grader. Husk å dekke gulv og møbler før du begynner å male. Pass på at underlaget er tørt og rent før du maler. Sparkle og fyll ut alle hull og ujevnheter med veggsparkel. Slip grundig når sparkelmassen har tørket, og tørk til slutt støvet av overflaten.

Male
Start alltid med å male veggene rundt tak, dører og vinduer med en pensel. Mal deretter veggene med malerull 1–2 ganger, til resultatet er jevnt og fint og du ser at malingen dekker skikkelig. Hvis du vil ha glatte vegger, bør du bruke en malerull med kort luv. Vil du ha vegger med grovere overflate, passer en malerull med lenger luv. Midun veggmaling er klebefri etter 0,5–1 timer og overmalbar etter 2–3 timer.

Når du er ferdig med å male
Pass på å lukke boksen/spannet tett etter bruk. Fjern all maling fra malepensler/-koster før du rengjør dem i vann. Flytende malingsrester skal ikke helles ut i vask/avløp. Lever inn malingsrester, tomme malingsspann/-bokser og løsemidler hos nærmeste miljøstasjon/gjenvinningsstasjon.

Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 187032
Varemerke Midun
Last ned mer informasjon