Vannbåren viftekonvektor KON-040VS Invest Living

900x130x670 mm, svart glass
Artikkelnummer: 6418252
Vekt: 24
Denne vannbårne viftekonvektoren fra Invest Living er en perfekt løsning for deg som ønsker effekten fra flere varmeelementer, men bare vil installere ett.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
2-5 hverdager
Org. pris 7995   kr Du sparer 1599   kr Ekstrapris 6396   kr /stk
stk
Vannbåren viftekonvektor KON-040VS Invest Living
Denne vannbårne viftekonvektoren fra Invest Living er en perfekt løsning for deg som ønsker effekten fra flere varmeelementer, men bare vil installere ett. Et vanlig bruksområde for vannbårne viftekonvektorer er når man går fra fyring med for eksempel pellets til en luft/vann-varmepumpe, bergvarme eller et annet system der man vil ha lavere vanntemperatur. Da kan man for å øke stråleflaten bytte ut ett eller flere varmeelementer med en vannbåren viftekonvektor, eller hvorfor ikke installere en i kjelleren for også å få et hyggeligere klima der, spesielt når man ikke har den gamle fyrkjelen som avgir strålevarme.

Invest Livings vannbårne viftekonvektorer finnes i to versjoner der forskjellene er som følger: KON-40VV // KON-040VS = Hvitt eller Svart Glass: Kan ikke monteres i tak, men har «sving» i utløpet samt berøringsskjerm og en svært moderne og stilig design.

KON-040VP= Hvitt blikk: Kan monteres i tak, men mangler «sving» i utløpet og berøringsskjerm (godt gammelt display med vanlige knapper på toppen i stedet for fronten).

SUPERSTILLE
Bruken av flerventilvifter kombinert med ny vindrettingsteknikk gjør at Invest Living KON har et lavt lydnivå

EKSTREMT TYNN
Takket være den spesielle konstruksjonen er Invest Living KON kun 130 mm tykk. Gjelder alle modeller.

BERØRINGSSKJERM
På modellene med glasspanelfront finnes det en berøringsskjerm som enkelt kan slås av. På blikkversjonen finnes tilsvarende funksjoner på toppen.

HØY EFFEKTIVITET
Varmekapasiteten hos Invest Living KON viftekonvektorer er høyere enn for vanlige varmeelementer, ettersom varmen overføres via en vifte. Du kan spare opptil 30 % energiforbruk sammenlignet med vanlige varmeelementer. .

ENKEL INSTALLASJON
Invest Living KON er fleksibel å installere. Det finnes tre måter å installere på: takmontert (kun modell A – blikk), gulvstående eller veggmontert.

SMART STYRING
Du kan velge å styre enheten med kontrollknappene på selve enheten eller med fjernkontrollen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 7350035680719
Varemerke Invest Living