Vattenburen Fläktkonvektor glass Invest Living

PFP-40V-A, hvite plater, kan monteres i tak
Artikkelnummer: 6418214
Vekt: 23
Denne vannbårne viftekonvektoren fra Invest Living er perfekt for deg som vil ha effekten fra flere elementer, men bare vil installere ett.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
2-5 hverdager
Org. pris 8044   kr Du sparer 1608   kr Ekstrapris 6435   kr /stk
stk
Vattenburen Fläktkonvektor glass Invest Living
Denne vannbårne viftekonvektoren fra Invest Living er perfekt for deg som vil ha effekten fra flere elementer, men bare vil installere ett. Et vanlig bruksområde for vannbåren viftekonvektor er å gå fra fyring med f.eks. pellets til en luft/vann varmepumpe, bergvarme eller et annet system når man vil ha lavere vanntemperatur. For å øke utstrømningsarealet kan man bytte ut et eller flere elementer til en vannbåret viftekonvektor, eller hvorfor ikke installere en i kjelleren for å få et bedre klima der på kjøpet – særlig hvis man ikke har den gamle kjelen som avgir strålevarme.

Invest Living’s vannbårne viftekonvektorer finnes i to varianter med følgende forskjeller:
PFP-40V-C hvitt Glass: Kan ikke monteres i tak, men har “sving” i utblåsingen, touchdisplay og moderne og lekker design.
PFP-40V-A hvite plater: Kan monteres i tak, men ikke “sving” i utblåsingen, ikke touchdisplay (men display med vanlige knapper på toppen og ikke i front).

SUPERSTILLE:Bruken av flerventilsvifter kombinert med ny vindretningsteknikk gjør at Invest Living PFP har lavt lydnivå.
ULTRATYNN: Takket være den spesielle konstruksjonen, er Invest Living PFP kun 130 mm tykk. Gjelder alle modeller.
TOUCHSCREEN: På modeller med glasspanel i front er det touchscreen kontroll som enkelt kan slokkes. På plateversjonen er tilsvarende funksjoner på oversiden.
HØY EFFEKTIVITET: Varmekapasiteten på Invest Living PFP viftekonvektorer er høyere enn på vanlige elementer fordi varmen overføres via en vifte. Du kan redusere energiforbruket med opptil 30% sammenlignet med vanlige elementer.
ENKEL INSTALLASJON: Invest Living PFP er fleksibel å installere. Det er tre varianter å velge mellom: Takmontert (kun modell A-plate) gulvstående og veggmontert.
SMART CONTROL: Du velger om du vil styre enheten med kontrollknappene på enheten eller med fjernkontrollen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 7350035680726
Varemerke Invest Living