Vindu fast PVC

5x20, 3-lags, 1-rams, u-verdi:0,88
Artikkelnummer: 6223718
Vekt: 35.16
Vindu med bue og karm av stålforsterket PVC-materiale og 3-lags glass isolerkassetter gir lav U-verdi og minimalt vedlikehold av vinduer.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
6-8 uker
Org. pris 2242   kr Du sparer 336   kr Ekstrapris 1906   kr /stk
stk
Vindu fast PVC
Vindu med bue og karm av stålforsterket PVC-materiale og 3-lags glass isolerkassetter gir lav U-verdi og minimalt vedlikehold av vinduer. Vinduene behøver ikke å males ettersom materialet er gjennomfarget. Vinduets bue og karm er forsterket med korrosjonsbestandige stålprofiler som gjør dem formbestandige. De er også er utstyrt med seks luftfylte kanaler som både gir god lydisolasjon og forbedret varmeisoleringsevne. Karmdybde: 85 mm. Lydreduksjon; isolerkassett: 33dB, hele konstruksjonen: 35dB.

U-verdi (Energiverdi)

U-verdien gir en verdi på hvor godt et vindu eller en dør forhindrer varme i å forsvinne ut av bygningen. Jo lavere U-verdi, desto bedre isolerer vinduet eller døren. En lav U-verdi innebærer mindre energi-tap. Et godt vindu skal ikke ha en U-verdi over 1,4 W/m2K. En altfor lav U-verdi, under 0,8, øker risikoen for kondens på vinduets utside ved visse værforhold. U-verdien finner man ved å måle hvor mye varme som passerer en kvadratmeter av bygningsmaterialet når temperaturforskjellen mellom ute og inne er 1 grad Celsius. Enheten er W/m2K (watt per kvadratmeter Kelvin).

Modulmål

Et vindu med målet 5x12 har et modulmål 5x12 desimeter som angir selve hullet i veggen. Karmens egentlige størrelse er 480x1180 mm som gjør det mulig å justere karmen ved montering. Karmdybde: 70 mm

Bestillingsvare

Dette produktet lages spesielt for deg etter dine ønsker, og dermed gjelder ikke angreretten.

Garanti

5 års garanti!
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 6223718
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei