Aluminiumsvinduer

Aluminiumsvinduer fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi kan tilby vinduer i flere fasonger og med U-verdi. Samtidig velger du hvilken type åpning du vil ha. Velg mellom sidehengslet vindu, toppsving eller fast karm.

Enkelt å montere
Det er enkelt å montere et vindu. Her hos Byggmax mener vi at du kan klare det selv. Derfor kommer vinduene med monteringsanvisning. Trenger du flere tips eller råd gir vi deg det. Aluminiumsvinduer er trevindu som har et aluminiumsdekke på utsiden. Det gir vinduet en virkelig lang levetid samt at man ikke får treverk som krymper eller sveller. Vinduet settes enkelt fast med monteringsbeslag og skruer. Bruk blokker mellom underlag og vindu når du setter vinduet i veggen. Sentrer vinduet og fest beslagene etter anvisningen. Før du fester skruene helt, sjekk at alt er i vater og at vinduet fungerer slik det skal. I rom hvor du ikke er avhengig av å åpne vinduet er fastkarmvindu et utmerket alternativ.

Varm bolig og null vedlikehold
Aluminiumsvinduer er vedlikeholdsfrie. En annen fordel med vinduene er at alle er merket med U-verdi, som forteller hvordan vinduets isoleringsegenskaper er. Dette måles i tall, og et lavt tall betyr god isoleringsevne. Så med andre ord; her er vinduet som sparer strøm om vinteren og samtidig gir deg mer tid på sommeren siden du slipper malingen. Når du bytter vinduer bør du også ta en titt på ytterdøren din. Den skal helst passe med resten. Vi tilbyr flere typer ytterdør som matcher vinduene. Kvaliteten er utmerket og prisene våre er gunstige. Det vil være vanskelig å finne et bedre tilbud hos konkurrentene våre.

Aluminiumsvinduer i flere stiler kjøper du billig hos Byggmax
Aluminiumsvinduer er kvalitet til gunstige priser. Du kan selv montere dem uten problemer og det beste av alt; de er vedlikeholdsfrie.

10 Produkter

 1. Toppsvingvindu Lyssand Comfort
  3-lags, 1-rams, u-verdi: 1
  -15% Tom 14/03
  Toppsvingvindu Lyssand Comfort
  Org. pris 4489   kr Du sparer 673   kr Ekstrapris 3815   kr /stk
 2. Toppsvingvindu aluminium Lyssand Plus
  2-lags, 1-rams, u-verdi: 1,2
  -15% Tom 14/03
  Toppsvingvindu aluminium Lyssand Plus
  Org. pris 4289   kr Du sparer 643   kr Ekstrapris 3645   kr /stk

10 Produkter