Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Aluminiumsvinduer

Aluminiumsvinduer fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi kan tilby vinduer i flere fasonger og med U-verdi. Samtidig velger du hvilken type åpning du vil ha. Velg mellom sidehengslet vindu, toppsving eller fast karm.

Enkelt å montere
Det er enkelt å montere et vindu. Her hos Byggmax mener vi at du kan klare det selv. Derfor kommer vinduene med monteringsanvisning. Trenger du flere tips eller råd gir vi deg det. Aluminiumsvinduer er trevindu som har et aluminiumsdekke på utsiden. Det gir vinduet en virkelig lang levetid samt at man ikke får treverk som krymper eller sveller. Vinduet settes enkelt fast med monteringsbeslag og skruer. Bruk blokker mellom underlag og vindu når du setter vinduet i veggen. Sentrer vinduet og fest beslagene etter anvisningen. Før du fester skruene helt, sjekk at alt er i vater og at vinduet fungerer slik det skal. I rom hvor du ikke er avhengig av å åpne vinduet er fastkarmvindu et utmerket alternativ.

Varm bolig og null vedlikehold
Aluminiumsvinduer er vedlikeholdsfrie. En annen fordel med vinduene er at alle er merket med U-verdi, som forteller hvordan vinduets isoleringsegenskaper er. Dette måles i tall, og et lavt tall betyr god isoleringsevne. Så med andre ord; her er vinduet som sparer strøm om vinteren og samtidig gir deg mer tid på sommeren siden du slipper malingen. Når du bytter vinduer bør du også ta en titt på ytterdøren din. Den skal helst passe med resten. Vi tilbyr flere typer ytterdør som matcher vinduene. Kvaliteten er utmerket og prisene våre er gunstige. Det vil være vanskelig å finne et bedre tilbud hos konkurrentene våre.

Aluminiumsvinduer i flere stiler kjøper du billig hos Byggmax
Aluminiumsvinduer er kvalitet til gunstige priser. Du kan selv montere dem uten problemer og det beste av alt; de er vedlikeholdsfrie.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Høyde (dm)
Lengde (dm)
Antall fag
Merke
Bredde (dm)
U-verdi
Pris
Hengsling
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.